Logo's

Logo of beeldmerk is een belangrijk onderdeel van de huisstijl van een bedrijf, merk of instelling. Een logo bestaat uit een grafisch symbool, uit een naam in een speciaal ontworpen lettertype of uit een combinatie van deze twee.

Visitekaartjes

Het gebruiken van visitekaartjes is nog steeds de snelste manier om je gegevens te delen, het geeft een eerste indruk. Het geeft legitimatie aan je onderneming, daarnaast kan het dienen voor promotiemateriaal en om gemakkelijk je netwerk uit te bereiden.

Flyers

Flyers dienen vaak voor reclame, propaganda of neutrale informatie, voor algemeen publiek of een specifieke doelgroep.

Een flyer kan zowel digitaal als drukwerk zijn. Een drukwerk flyer heeft meestal de formaten A5, met 4 bladzijdes. De digitale formaten zijn meestal een PDF-forat

De volgende klanten zijn u voor geweest:

– Volleybalclub Saturnus

– eSpring waterbehandelingssysteem

– 1-2-3 Zon&Energie

– Afstudeer infographic

 

Poster

Ik ontwerp voor u een professionele poster die uitspringt in het straatbeeld. Op een indrukwekkende manier en met sprekende beelden geef ik de professionaliteit van uw bedrijf in een oogopslag weer.

De volgende klanten zijn u voor geweest:

– Home Nagelstudio

– Peelpush

– Surface (evenement)

– Biercantus (studentenvereniging)

Boekomslagen

Een boekomslag is cruciaal voor de verkoopcijfers van een boek. Een goed boekomslag geeft informatie over het boek, waardoor iemand kan bepalen of het onderwerp hem aanspreekt.

De volgende klanten zijn u voor geweest:

– Medisch Pedicure Centrum

– Reset your own pain

– Klaar! Rekenboek groep 7

KvK: 77170458 | BTW: NL003157221B70
Powered by: Creations by Noa/ Basic-vh (C)2020